Get in Touch
 
Slide1 background

Welkom op de foto Reportage pagina van
filmenfotoreportage.nl
Voor de volgende foto kun je 4sec. wachten, of klik op de zwarte puntjes.

Fotoreportage Film- en fotoreportage is gespecialiseerd in het maken van films en foto’s.
Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken om jou het beste resultaat te kunnen bieden. Kwaliteit is onze handtekening, en dat nemen we erg serieus.
Onze manier van werken is anders; je huurt ons niet alleen maar voor het maken van foto’s, we maken herinneringen. Het is onze verantwoordelijkheid om je het gevoel van jouw speciale dag ook in de toekomst weer te kunnen beleven. Om dit te bereiken, kiezen we samen met jou een thema dat helemaal bij je past.
Tijdens de voorbereiding spreken we elkaar enkele keren om ons goed voor te kunnen bereiden. De combinatie tussen jouw wensen, onze technische mogelijkheden en onze ervaring vormen samen het recept voor de hoge kwaliteit van de reportage die we je beloven. We vinden het belangrijk om onze belofte waar te maken.

Zoek je een exclusieve en professionele
fotograaf ! cameraman ! fotoalbum ! resultaat !
....
naar pakketen!

Waarom kies je ons? Tips voor kwaliteit: Kies nooit een cameraman en fotograaf bij twee verschillende bedrijven. Beide willen een zo goed mogelijk resultaat bieden, beide willen ze graag vooraan staan. Vaak kunnen zij niet goed samenwerken. In het eindresultaat, op de voor jou belangrijke momenten, staat de cameraman ineens op de foto of loopt de fotograaf zo maar in beeld.

MODERNE APPARATUUR

Wij gebruiken de modernste apparatuur omdat we jou de hoogst mogelijke kwaliteit willen bieden.

jij bepaalt

Iedereen heeft zijn eigen stijl. Wij geloven in jouw stijl niet de stijl van de fotograaf. Tijdens de voorbereiding overleggen we veel met je zodat we weten wat jij wilt.

SKILLS EN ERVARING

Filmenfotoreportage.nl is al tien jaar actief. Onze cameramensen zijn Hindoestaans en/of Nederlands, en we begrijpen goed hoe jullie feest verloopt.

AFSPRAKEN

Wij maakt schriftelijke afspraken zodat er niets mis kan gaan. onze cameramensen altijd een half uur eerder aanwezig. De eerste foto-opname wordt geschoten, één minuut voor het met jou overeengekomen tijdstip.

MOOI, GEVOELIG, CREATIEF EN PROFESSIONEEL

filmenfotoreportages.nl's fotograaf is de persoon die er is voor zowel zijn als haar kant. Hij is onderdeel van de ceremonie. Hij kan daarom voelen wat het moment is en het vastleggen. Zo kan hij een beeldend verslag maken van wat er echt gebeurt. De fotograaf steelt het moment en legt vast wat het blote oog soms maar moeilijk kan waarnemen. Wij zijn degene die dat voor elkaar kunnen krijgen. (Visie van de fotograaf)


boek nu