Get in Touch

filmreportage, we zijn anders Iedereen maakt Full HD-opnames, wij niet. Wij geven 2K. . . What the Freak is 2K?
2K is een hele hoge filmkwaliteit. Het is 19 maal helderder en 38 maal vollere kleuren dan full HD. Deze kwaliteit wordt vaak gebruikt bij bioscoopfilms. 2K-camera’s zijn duur en de montage-apparatuur moet er op aangepast zijn. Daarvoor zijn krachtige computers nodig. Dat is een van de redenen waarom normale en amateurfilmers het niet kunnen bieden.
Ook onze filmstijl is anders. Iedereen heeft zijn eigen stijl. Wij geloven niet in de stijl van de cameraman maar juist in jouw stijl. Wij kiezen ervoor om in de voorbereiding veel met je te overleggen zodat we weten wat jij wilt.

Voorbeeldfilms filmenfotoreportage.nl

Waarom zijn we de beste Tips voor kwaliteit: Voor een professionele film heb je tegenshots nodig. Tegenshots kun je alleen maken met meer dan één camera. Daarom bieden wij tijdelijk bij het All inclusive-pakket twee extra camera’s gratis.

super CAMERA’S

Wij zijn enige bedrijf dat 2K-bioscoopkwaliteit kan aanbieden voor de prijs van een normale Full HD/soms ook geen HD reportag. Let op: DVD is GEEN FULL HD.  

MEERDERE CAMERA’S

Het is jullie film! Jullie feestje! En wij maken de reportage voor jou. De montage doen we dan ook in samenspraak met jou. Jij hebt de mogelijkheid om de volledige film te zien, voordat hij op Blu-ray wordt gebrand

SAMEN MONTEREN

Het is jouw dag, het is jouw reportage. We betrekken je dus niet alleen bij de voorbereiding en het kiezen van het thema, maar ook bij de montage van het eindresultaat.

AFSPRAKEN

Wij maakt schriftelijke afspraken zodat er niets mis kan gaan. onze cameramensen altijd een half uur eerder aanwezig. De eerste film-opname wordt geschoten, één minuut voor het met jou overeengekomen tijdstip..

Samen Monteren

dit is jouw film dus doen we het samen, geen verrassingen


Mooie film, maar . . . het kan nog mooier worden. De gebruikte muziek vind ik niet mooi, daar sta ik er niet mooi op, kan daar geen ander stukje film gebruikt worden, die tante is niet langer in de familie en moet eruit, tijdens dit stukje film gebeurt iets geks, en dat wil ik er liever niet bij hebben, enzovoort, enzovoort.

Dat alles is mogelijk. Daarom regelen wij een afspraak met jou, zodat je de film in een nog niet afgemixte versie zien. Je kunt dan aanwijzingen geven voordat hij definitief op Blu-ray wordt gezet. Zo ben je er zeker van dat je krijgt wat je wilt. Dit noemen wij TRANSPARANTIE. Alleen filmenvideoreportage.nl geeft je deze mogelijkheid.