Get in Touch
 

Het FotoBoek

Easy-to-customize and fully featured design

Een boek vol herinneringen, emoties, liefde en vreugde; een boek dat je levenslang bij je kunt hebben. Met goede tijden en slechte tijden. Wij maken daarom jouw boek met ons hart. Ons boek is niet alleen een combinatie van topkwaliteit en -ontwerp maar ook van de beste materialen. Wij bieden verschillende maten en stijlen voor jouw boek zodat het volledig aan jouw wensen kan voldoen.

We gebruiken niet zomaar fotopapier, we laten jouw huwelijk vastleggen op waterbestendig en krasvast materiaal. De makers van het boek geven een garantie van 40 jaar lang met de standaard condities.

Proef(dig.)-album

Een (dig.)proefalbum is altijd in te zien voordat het definitieve resultaat verwerkt wordt tot jouw album.


“Prachtig album, mooie omslag, cool disign. MAAR. . . ik mis nog een foto van mijn tante, ik zie een witte lijn van een BH-bandje, oh, die twee door mij geselecteerde foto’s zijn vrijwel hetzelfde!, enzovoort, enzovoort” Maak je geen zorgen: wij werken anders. Het is jou album dus jij bepaalt!

Als de ceremonie voorbij is, krijg je binnen zeven werkdagen een DVD met daarop alle foto’s van jouw feest. We verwachten een selectie van de foto’s die jij in het album willen hebben. Net zoals elk feest verschilt, iedereen een eigen gezicht heeft, heeft ook jouw album een uniek uiterlijk. We maken geen gebruik van templates, elke pagina in je album zal naar jouw smaak zijn. Als we klaar zijn met het design, dan nodigen we je uit in onze studio om het digitale proefalbum goed te bekijken. Het album gaat alleen gedrukt worden wanneer jij 100% tevreden bent. Deze service is gratis bij alle pakketten voor fotoalbums.


Hoe werken wij? om te ontwerpen van het beste fotoalbum voor jouw leven.

Stap een

Binnen 7 werkdagen na het feest krijg je alle foto’s of DVD zodat je zelf een selectie kunt maken.

Stap twee

Binne 4 week, Na ontvangst van de selectie ontwerpen wij een uniek album voor jou.

Stap dree

Na het ontwerp maken wij een afspraak met je om het proefalbum te laten zien. Op dat moment kun je aanwijzingen en wijzigingen doorgeven. Wij gaan niet eerder over tot productie van het album, tot jij helemaal tevreden bent.

het Eindresultaat

Na jouw goedkeuring laten we het album produceren. Drie weken later ligt het album voor jou klaar op kantoor. Wij werken snel en deskundig zodat de volledige reportage binnen 8 weken klaar kan zijn.

Een cadeauvoor jouw geliefden,

Een gratis kleine kopie van jouw album.

Wij zorgen niet alleen voor jou maak ook voor je vrienden en familie. Ze gaven je heel veel en wij bieden je de mogelijkheid om iets terug te geven. Wij geven je een cadeau: een kleine kopie van jullie originele album afgedrukt op A4 formaat of digitaal voor op je tablet of telefoon. Dat kun je zelf gebruiken of bijvoorbeeld aan je ouders of geliefden geven. Deze actie is tijdelijk en alleen bij de pakketten 5, 6, 7 en 8. klein extra album dat je makkelijk mee kunt nemen.


Boek nu